TOKAT / MERKEZ - Günevi İlkokulu

Günevi İlkokulu

Adres
GÜNEVİ KÖYÜ GÜNEVİ MÜCAVİR MEVKİİ GÜNEVİ MÜCAVİR KÜME EVLERİ NO 1 İÇ KAPI NO MERKEZ / TOKAT
Vizyon
Okulumuz, Türk Milli Eğitim sisteminin genel amaç ve temel ilkeleri doğrultusunda; kendi kendini yönetebilen, mantıklı düşünebilen, yaratıcı düşünceye sahip, araştıran, sorgulayan, öğrenmeyi davranış haline getirmiş öğrenciler yetiştirmenin yanı sıra kendini ve çevresini değiştirebilecek güçlü karakterler yetiştirmeyi vizyon olarak belirlemiştir.
Misyon
Kendisine ve ülkesine sorumlu, gelişimini çağın gereklilikleriyle sınırlandırmayan,düşüncelerini özgürce ifadeedebilen,dürüst,paylaşımcı,kendisine güvenenen, mutlu,ahlaklı,çevreye duyarlı,barışçıl bireyler yetiştirmek için idareci ve öğretmenler bir bütün olarak , gerekli saygı ve sevgi çerçevesinde, olumsuz koşullar oluşsa bile öğrencilerimizin öğrenmeleri, bilgili ve başarılı bir birey olarak yetişmeleri 21.yy da çağdaş yaşamın gereklerini yerine getirebilecek becerileri kazandırmak için çalışmaktır.
Öğretim Şekli :Birleştirilmiş.
Soba
Köye ulaşım şahsi araçlarla sağlanmaktadır.
Yok.
GÜNEVİ MÜCAVİR MEVKII Cadde/Sokak:GÜNEVİ MÜCAVİR SK. Dış Kapı No:1 MERKEZ/TOKAT